štvrtok 22. januára 2009

Dobré filmy

Prinášam Vám moje oblúbené filmy, ktoré si možno aj vy zamilujete. Nemám stanovené, ktorí je najlepšií, lebo všetky sa mi páčia rovnako.
Veľmi nebezpečné známosti.

Prístupnosť: 15 rokov

Žáner: Drama, romantický,

Popis filmu:
Kathryn (Sarah Michelle Gellarová) a Sebastian (Ryan Phillippe) sú dvaja bohatí teenagery a nevlastní súrodenci, protože ich veľmi bohatí rodičia spolu uzavreli druhé manželstvo. Sebastian je veľký sukničkár a tiež Kathryn je na svoj vek neodolatelne zhýralá. O to viac ju rozzúri keď dostane kopačky od svojho priateľa, ktorý vymenil jej rafinovaný pôvab za panenskú nevinnost naivnej Cecile (Selma Blairová).
Aj preto uzavrú spolu stávku. Pokial playboy Sebastian ktorému ešte žiadne dievča nedokázalo odolať pripraví o panenstvo Cecile a najviac dokáže zviesť ďaľšie nevinné dievča Annette (Reese Witherspoon) pôjde s ním Kathryn do postele. Pokiaľ ale Sebastian prehraje, príde o svoje milované auto Jaguar. On však netuší, že môže prísť o viac...
Hrajú: Reese Winterspoon, Ryan Phillippe, Sarah Michelle Geller, Selma Blair...atď

Pred svatbou nie!

Žáner: Komédia, romantický

Popis filmu:
Angela Nardino (Sigourney Weaver) sa vydá za sukničkára Deanu Cumannoovi (Ray Liotta). Svadobná noc sa jej vinou nepodarí a tak len 17 hodin po obrade novomaželka pristihhne Deana s jeho sekretárkou Wendy (Jennifer Love Hewitt). Okamžitý rozvod stojí neverníka 30 000 dolárov a pekné nové auto. Nemôže tušiť že sa stal obeťou podvodu. Angela sa v skutočnosti volá Max Conners a rolu Wendy si zahrála jej dcéra Page. Spoločne tvoria perfektný rodinný tím, ktorý chce získač obživu cynickým zvádením a ruinovaním bohatých mužov.




Hrajú: Jennifer Love-Hewitt, Sigourney Weaver, Ray Liotta, Jasonee... atď

RRRrrrr!


Žáner: Komédia,

Popis filmu:
Pred 35 000 rokmi, v časoch, keď boj o oheň už dávno skončil, přišiel na rad šampón! Šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prví zločin v dejinách ľudstva. Dva praveké kmene Čistovlasí a Špinavovlasí žijú v harmónií až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia že su od susedného kmeňa odlišný a to čistotou vlasov. Čistovlasí savšak s nimi o tajnú penivú receptúru nechcú deliť...

V bláznivej komedie režiséra Chabata vstúpite do prehistorickej doby, keď bola starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb samozrejmosťou ako je teraz sledovanie televízií.

Ak sa chcete s chuťou pobaviť, určite si pozrite tento film. Je to komédia, ktorá právom dostala žáner komédia.

Hrajú: Dominique Besnehard, Joseph Beddelem, Gérard Depardieu...atď

High Scool Musical - Senior years



Žáner: Muzikál, romantický, komédia
Popis filmu:
HSM3 nám ukazuje študentov Troya a Gabriellu vo chvíli, keď sa vyrovnávajú s faktom, že sa ich cesty rozídu, pretože každý z nich ide na inú univerzitu. Gabriella dokonca skvor, než skončí posledný ročník. S ostatnými spolužiakmi spravia prepracovaný muzikál o ich živote na škole,
v ktorom sa pokusia zobraziť všetky svoje skúsenosti, túžby a zároveň ich obavi zo zmien, čo prináša budúcnosť.











Hrajú: Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu a Monique Coleman, Olesya Rulin...atď


Súmrak
Žáner: Akčný, Horor, Romantický, Triller

Popis filmu:
17-ročná Isabella Swanová (Kristen Stewart),ktorá ma radčej keď ju volajú Bella, sa na vlastnú žiadosť sťahuje do upršaného mestečka Forks. Toto dobvrovoľné väzenie však postupuje s nechuťou. Všimne si však tajomného, nadpozemsky pekného študenta miestnej školy Edwarda Cullena (Robert Pattinson). Keď zistí, že je upír, je už neskoro, pretože sa stihla zamilovať. On a jeho rodina sú ale upíri vegatariáni. Žiadna romantika však netrvá večne keďže sa blížia upíri, ktorí vegetariáni určitie nie sú. Jeden z nich si bohužiaľ vyhliadne svoju ďaľšiu korisť: Bellu.

Hrajú: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Anna Kendrick...atď




             
             Pozn.redaktora: niečo je písané mnou ine mam z netu:p             

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

54. kapitola Love so Life